Hyeena-Tomin rapsakat keikkavinkit 15.–21.4.2024 – hey, ho, let’s go, go, go!

Hyeena-Tomin rapsakat keikkavinkit 15.–21.4.2024 – hey, ho, let’s go, go, go!

Lovers Left Aliven laulaja-kitaristi Tomi Hyenan megalomaanisen mahtavat keikkavinkit löytyvät jatkossa myös Rievun verkkosivuilta, koska sydän sanoo niin, että kun copy/pasteamme, copy/pasteamme vain parasta sisältöä.

Tänään Tavastialle muistelemaan tammikuussa yläkerran orkestereihin siirtynyttä Ari Taskista:

ARI TASKINEN IN MEMORIAM 1959-2024 // TAVASTIA-klubi

Kovat kundit, Koska sydän sanoi niin.. Moni biisi löytynyt allekirjoittaneen kuulokkeista ja cover-vedoista nuorena kukkopoikana. Taskisen trick bagista ammennan vieläkin omaan biisinkirjoitukseen. Anyway, monta hyvää syytä saapua paikalle osoittamaan kunnioitusta, esim. tuotot ohjataan lyhentämättömänä Taskisen hautajaiskuluihin.

Esiintymässä mm. Woude Revisited, Pelle Miljoona 1980 & Problems, yhdessä ja erikseen. Nisse ja Stefu laittaa lavalla kielet solmuun, muun muassa. Nisse ja Stefu ovat loihtineet yhtiä murahtavampia skebasoundeja Pellen ja Problemsin levyillä!

Tiistaina taas hyvä mahdollisuus löytää ja kokea uutta elävää musiikkia.

Playhouse Barin TiistaiTiistai-klubin lavalla ”nälkäiset ja eläväiset muusikot ja bändit pääsevät paljastamaan taiteensa ja kyntensä maailmalle”

TiistaiTiistai-klubi #12 : : : OLIMPIA SPLENDID, NOLLS, PAURA : : :

Bar Loose jatkaa tiistaisin Pop-Jazz-konservatorion opiskelijoiden esille tuomista. Tällä kertaa tarjolla on melankoliaa, funkia ja bilemusaa. Vapaa pääsy!

Bar Loose goes Pop&Jazz Konservatorio!

Kuudes Linja satsaa torstaina nugetteihin HELSINKI TRIBE IV – 60’s Psychedelic & Garage-tapahtumalla.

”Harvoin esiintyvä Revolving Doors tuo tuulahduksen The Doorsin kulta-ajalta. Tunnelmasta huolehtivat Marjo Leinonen, Risto Kumpulainen (urut), Sami (Sande) Vettenranta (rummut) sekä Tuomo Dahlbom (kitara).

The Mike Bell Cartel kuvailee musiikkityyliään garage punkiksi: “haunting melodies and harmonies, jangly guitars and searing fuzztone, eerie farfisa org”.

Mikäli ei tietäisi, että bändin biisit ovat uusia, voisi kuvitella levytyksen olevan oikeasti 60-luvulta. Tämä ei toki ole yllätys, sillä yhtyeessä soittavat Pekka Laine, Ville Särmä, Miikka Siira, Samuel Abaijon, ja Mikko Siven.

Helsinki Tribe IV 60-luvun psykedelia- ja garageiltaa varten The Mike Bell Cartel on tehnyt erityisen setin kuuluisalta Nuggets-kokoelmalta, joka sisältää psykedeelistä ja garage rockia vuosilta 1965-1968.

Illan teemaan sopivasta levymusiikista vastaa DJ Daddy Suburbanite.”

The Empire Strikes, tuo Suomen ruotsalaisimman kuuloinen toimintarockbändi avaa lauteet Michael Monroelle Tampereen Tavara-asemalla, liput liikkuu muuten nopeasti!

Michael Monroe, The Empire Strikes | Tavara-asema, Tampere

Annankatu kakskakkosessa ollaan jo kolmatta kertaa Lucretia Clubin synkemmissä tunnelmissa. Ghost On The Highway on ollut jo jonkin aikaa tsiigattavien bändien listalla: Lucretia Club III: Distant Stares / Ghost On The Highway / Primary Delusion //@Lepakkomies

Perjantaina juhlitaan The MES kauan odotetun ”Evil Echo and a Deaf Mind”-debyytin julkkareita. Uutta kipinää vaihtoehtorokkikentälle tuova Poni julkaisee samana päivänä ensimmäisen EP:sä:

The MES & Poni TUPLALEVYJULKKARIT @ KUUDES LINJA 19.4.2024

Club Bête Noire: RUHR (ITA) // Kasvot // Uhrisavu // Ruusuriimu

𝐑𝐔𝐔𝐒𝐔𝐑𝐈𝐈𝐌𝐔 esittää maailmanlopun folkkia Pohjolasta Current 93:n ja Dead Can Dance:n hengessä. Bändillä on kuulemma tarve mille tahansa säröpedaalille tällä viikolla.

Lauantain INDIE PUNK @ ORANSSI on sähköinen ja energinen kattaus täynnä tuoreita indie- ja punk-helmiä. Joka keikalla vaan hurjemmaksi muuttuva The Dedes kannattaa tsekkaa aina, kun mahdollista. ”Suloiset” on täysillä mukana, ja Frederika Runebergin Puutarha osaa muuttaa liian vähän heiluvat sisiliskoiksi.

Brooklyn Sound: The Vantages, E. Sydänpuu & Mustat Maijat / SEMIFINAL

Brooklyn-Lager on saanut lähettiläikseen The Vantagesin tulevat rokkitähdet, sekä Helsingin visuaalisinta rock-performanssia E. Sydänpuu & Mustat Maijat-muodossa. Teinirokkijumalista ironisesti laulava bändi kiistää jyrkästi olevansa muusikoita, olemalla samalla kaikkea muuta kuin vaatimattomia.

Nyrkkitappelu, Aino & HajonneetKorjaamolla tarjoilee katurokkia ilman turhia hengähdystaukoja. NYRKKITAPPELUN Hepe on jo vuosia lukeutunut mun lempifrontmaneihin Tampereen puolella.

Illan avaaja Aino & Hajonneet iski rokkarin tajuntaan Paasitornin pääsiäispunkissa, näin ne silloin ekaa kertaa. Ilahduttavan energisen ja kaikuisan keikan jälkeen syttynyt voimaantumisen tunne muuttui kuitenkin pakokauhuksi alakerran Kalevi Helvetin keikalla, jolla yllättäen tutustuin psyykeeni pimeään puoleen.

OLEN PAHOILLANI

OLEN PAHOLAINEN

OLEN PAHOILLANI

OLEN PAHOLAINEN

OLEN..

BAD SAUNA + moshimoshi + Nicce & The Whiskars @ Lepakkomies 20.4.

BAD SAUNAN kinkereitä on usein kehuttu Suomen tämän hetken kovimmiksi live-illoiksi. Lepiksen lavalla löylyä heittää Moshimoshi, Nicce & the Whiskarsin vastatessa niistä savuisemmista meiningeistä.

Share