Myymälävarkaan pikakurssi, osa 2 – ”Osta ensin ja toista sama”

Myymälävarkaan pikakurssi, osa 2 – ”Osta ensin ja toista sama”

Rievun Iuca Drap tarjoaa juttusarjassaan arjen selviytymiskeinoja, kun rikkaat kapitalistiäpärät yrittävät nujertaa pienen proletaarin.

No niin! Kiinni jäit, toivottavasti et. Farkkujen etutaskussa pullottava tofu kiinnitti vartijoiden huomion – olemmehan ihmisiä kaikki. Mutta miten selvitä kaksimetristen savitakkien luomasta infernosta?

Sinäpä kaivat esiin kuitin, jolla olet ostanut täsmälleen samat roinat juuri äsken, mutta koiranmakkara jäi ostamatta. Eli yksinkertaistaen: Osta ensin ja toista sama.

Läpändeeros eli smalltalk, toisin sanoen rehellinen paskapuhe sulattaa kovimmankin Securitas-järkäleen.

Jaa ei toimi? Puhutaan!

Eli kuinka höpistä sadalle kiloa lihaa, joka on jo valmiiksi ottanut sinut seuraavaksi nyrkkeilysäkiksi?

Itse kerron tarinaa naapurin poliisista – Ylitalosta – josta tuli yövartija eläkeiällä Alavuden uimarannoille, siellä eivät hipit enää sen jälkeen mellastaneetkaan, krääh krääh!

Tässä pitää muistaa, että suurin osa vartijoista ovat poliisikoulun drop-outteja, eli hentoinen huumori kohti poliisivoimia toimii. Ja sinne sekaan salamyhkäinen toteamus, että eipä ne kytät kyllä MEISTÄ tavan tallaajista millään tavoin välitä.

Kun ne kähvelletyt einekset ovat siinä kassissa juttutuokion jälkeen, pahoittele ja lyö tofumakkarat stevarille ja pahoittele hämmennystä. Ja vaihda kauppaa.

Vapautunut tunnelma luo vapauden varastaa.

Share