Kikka viihdytti Suomen miehet läkähdyksiin kun Erika Vikman oli vasta pilke isänsä silmäkulmassa

Kikka viihdytti Suomen miehet läkähdyksiin kun Erika Vikman oli vasta pilke isänsä silmäkulmassa

Kyllä presidentti Urho Kekkonen ja levymoguli Ile Vainio tiesivät sen jo varhain, että tie miehen sydämeen on uhkeasti hyllyvä rintavarustus sekä liian tiukka vaaleanpunainen jumpperi. Ai että!

Kuvaruutuun ilmestyy hytkyvän naisen siluetti. Hän on Kikka, eli Kirsi Hannele Sirén, (o.s. Viilonen), joulukuussa 2005 keskuudestamme 41-vuotiaana poistunut suomalaisen musiikkivideotaiteen seksuaalisuuden vapaustaistelija. Kurvikas Nainen, joka vapautti Suomen säädyllisyyden ja sovinnallisuuden kahleista.

Kikka totta vie osasi viihdyttää suomalaisia, paremmin kuin useimmat suomipopparit. Monien mielestä vasta Kikka oli ensimmäinen todellinen suomalainen poptähti, joka toi erotiikan ja seksuaalisen latauksen kuvaruutuun – ja vieläpä parhaaseen katseluaikaan.

Kuten tässä läpimurtovideossaan. Ensimmäinen video, ja heti suoraan suomalaisten tajuntaan ja miesten sydämiin. Tsojojojojong! Nainen hytkyy karussa kellaritilassa. Alkukantainen ympäristö, alkukantaiset vietit. Lihaa säästämättä, laadusta tinkimättä. Siluetti hytkyy ja kiemurtelee seksikkäästi. Seksivau!

Vaaleanpunainen väri ja naisen kurvikkaat muodot alkavat paljastua. Värit voivat kertoa paljon. Eroottiset värit kuten kirkkaanpunainen ja tummansininen korostavat aistillisuutta. Myös violetti, musta ja keltainen ovat vahvoja värejä. Aistillisia värejä silkki- ja satiinikankaissa ovat vaaleanpunainen, kermanväri ja vihreä.

Nainen on pukeutunut vaaleanpunaiseen. Väri tuo mieleen tämän sivuston taustavärityksen. Sattumaako? Vaaleanpunainen toppi ja vaaleanpunaiset tiukat trikoot, paljas vyötärö paljastaa ruskettuneen vartalon ja hyvät vatsalihakset. Kaulassa näyttävä kaulaketju ja risti, korvissa suuret korvarenkaat ja ranteissa suurikokoiset rannerenkaat.

Näyttävä nainen!

Rusketus tuo mieleen kesäiset illat Välimeren yössä, missä kauniit naiset ja komeat miehet hytkyvät leimuvan leirinuotion kajossa toisilleen. Nyt olen kuitenkin Kikan kanssa kahdestaan karussa kellarissa. Hän haluaa viihdyttää pelkästään minua.

Kikka on blondi. Se ei voi olla sattumaa. Blondeilla on hauskempaa, kuten sitä usein sanotaan. Kädet liikkuvat sähäkästi kun nainen kiemurtelee. Nainen on kuin sähköankerias. Tai kyykäärme. Saalistamassa sopivaa uhria. Olenko se minä? Sydämeni pamppailee kiihkeämmin. Seksivau!

Hän hymyilee kameraan. Poseeraus on uhkea, flirttaileva.

Tämä nainen on vamppi. Suussasulava vaaleanpunainen unelma. Katsoa saa, muttei koskea. Kermakaramelli ja hattara. Jotain punaista ja makeaa.

Kädet heiluvat, kurvit hytkyvät, siluetti palaa kuvaruutuun. Naisen rinnat näyttävät tursuavan topista ulos. Tässä videon juoni kaikessa nerokkaassa yksinkertaisuudessaan. Vaaleanpunaisesta topista tursuavat rinnat.

Videon ensimmäisessä versiossa toinen rinta tursahtikin ulos vaalean kangaspalan suojista. Se kohahdutti harmaan ankeaan sielun- ja mielenmaisemaan tottuneessa Neuvostoliiton ikeen alla eläneessä Suomess, missä koskaan ei saanut erottua massasta. Tällaisesta syntisen seksikkäästä viihdyttämisestä puhumattakaan!

Iltakahvit menivät monella varmasti väärään kurkkuun, kun viihdyttäjän topista tursusi ulos toinen uloke ja alta pilkahti ihka aito nöpöttävä nänni! Seksivau!

Ensiesityksen jälkeen video piti äkkiä kuvata uusiksi. Alkuperäistä versiota ei tästä videopalvelusta näemmä löydy. Jälkipolville on jäänyt vain tämä siistitty videoleike ihmeteltäväksi. Silti, katso tarkkaan kohdasta 3.29 eteenpäin. Hyvällä tuurilla voit nähdä eroottisesti vaaleanpunaiseen pukeutuneen naisen nännipihan. Seksivau!

Kikka – Mä haluun viihdyttää

Ohjaus: TBC
AXR
1989
Pop

(Teksti julkaistu alun perin Nalle Östermanin ”Suomen seksikkäimmät musavideot” -blogissa 9.10.2011.)

Share