Stoner Kingsin Starbuck ei siedä feminismiä ja homoja: ”Mikä suurinta osaa nykyajan naisista vaivaa?”

Stoner Kingsin Starbuck ei siedä feminismiä ja homoja: ”Mikä suurinta osaa nykyajan naisista vaivaa?”

Vuosina 2004-2010 tein edesmenneelle Suosikki-lehdelle (1961–2012) kuukausittain ilmestynyttä Raskas sarja -palstaa, missä jututin raskaan rockin suuruuksia eri asioista.

Yksi palstan vakiosioista oli ”MIKÄ VITUTTAA”, mikä nuortenlehden lukijakunnan suojelemiseksi oli tietysti salonkikelpoistettu muotoon ”MIKÄ MÄTTÄÄ” ja myöhemmin ”MIKÄ PÄNNII”, luonnollisesti häveliäisyyssyistä.

Koska Rievussa ei tällaisia rajoituksia ole, voimme lukijakuntamme iloksi sanoa rumatkin sanat täällä niin kuin ne kuuluu oikeaoppisesti sanoa – ja vieläpä sensuroimatta!

Stoner Kings -yhtyeen laulusolisti Starbuck (oik. Michael Majalahti) laukoi vuonna 2004 tyrmäävät mielipiteensä häntä vituttavista asioista, jotka saivat jopa lehden toimituksenkin menemään shokkiin tämän näkemyksistä – ainakin Starbuckin lausuntojen perään lisäämiensä kommenttien perusteella.

1. Homoseksuaalisuus

– En voi sietää tyyppejä, jotka keikailevat keijumaisesti kuin se olisi joku muoti-ilmiö. Esimerkkinä vaikka tosi-tv -sarja Sillä silmällä. Haistakoon huilun! Kuten edesmennyt stand-up koomikko Sam Kinison totesi, ”en voi ymmärtää, mitä joku kundi näkee toisen kundin karvaisessa takapuolessa.” Metroseksuaalit voi lisätä samaan listaan. (Toim. huom. Ota kunnon tirsat, niin kyllä se siitä.)

2. Feminismi

– Mikä suurinta osaa nykyajan naisista vaivaa? Minä uskon vanhan koulukunnan prototyyppiin naisesta niukasti pukeutuneena tiukasti sankareissaan roikkuen kuten Conan Barbaarissa. Monet tämän päivän naiset ovat menettäneet ”pehmeyttään”, joka teki heistä alun perin viehättäviä. Pelkkä kaunis ulkokuori ei riitä. (Toim. huom. Onko sokeritasapainosi nyt ihan kunnossa?)

3. Meidän panettelijamme

– Miksi eräät ovat niin käsittämättömän tyhmiä, että antavat nimemme häiritä niin paljon, etteivät tämän jälkeen kykene nauttimaan musiikistamme? Me olemme peräisin ihmiskunnan kivikaudelta ja olemme retroseksuaaleja luolamiehiä, jotka pitävät mammuttimaisesta rockista, joten yrittäkää elää sen kanssa. Tämän päivän skidit tarvitsevat hyviä roolimalleja. Nuoruudessani esikuviani olivat Arnold Schwarzenegger, Miami Vicen Don Johnson ja The Incredible Hulk. (Toim. huom. Ja sen kyllä huomaa.)

Vuonna 2000 perustettu Stoner Kings on urallaan julkaissut kolme studioalbumia, joista viimeisin Alpha Male ilmestyi 2019. Rockuransa lisäksi Starbuck on niittänyt mainetta myös showpainijana.

Sarjan muita osia voit lukea tästä linkistä.

Share