Miksi Jouni Hynysen elämä on pääasiallisesti yhtä helvettiä?

Miksi Jouni Hynysen elämä on pääasiallisesti yhtä helvettiä?

Vuosina 2004-2010 tein edesmenneelle Suosikki-lehdelle (1961–2012) kuukausittain ilmestynyttä Raskas sarja -palstaa, missä jututin raskaan rockin suuruuksia eri asioista.

Yksi palstan vakiosioista oli ”MIKÄ VITUTTAA”, mikä nuortenlehden lukijakunnan suojelemiseksi oli salonkikelpoistettu muotoon ”MIKÄ MÄTTÄÄ” ja myöhemmin ”MIKÄ PÄNNII”, luonnollisesti häveliäisyyssyistä.

Koska Rievussa ei tällaisia rajoituksia ole, voimme lukijakuntamme iloksi sanoa rumatkin sanat täällä niin kuin ne kuuluu oikeaoppisesti sanoa – ja vieläpä sensuroimatta!

Näin painavia ajatuksia oli Kotiteollisuus-yhtyeen laulaja-kitaristi Jouni Hynysellä (s. 1970) vuonna 2004.

1. Visa Mäkinen: ”Mölsän murheenkryyni” Vapaa duunari

– Tää on niin huono elokuva, että hipoo jo silkkaa neroutta. Miten kukaan voi tehdä näin paskan filmin? Silti tää oli pakko hommata DVD:lle. Keikkabussiviihdettä parhaimmillaan!

2. Takkatuli- ja akvaario -DVD:t

– Ajatelkaa. On olemassa DVD, joka on täynnä takkatulen loimetta tai kuvaa akvaariosta, jossa kalat lilluvat hissukseen. Nämä molemmat lähentelevät myös neroutta, niitä on rauhoittavaa katsella vaikkapa keikkabussissa istuessa. Yhtä piinaa. Myös samalla itsekidutuksen muotona myös mahtavaa! Me Kotiteollisuuden pojat tykkäämme kiusata itseämme ja toisiamme.

3. Puhelin

– Puhelin on perkeleen keksintö. Se soi aina väärään aikaan, ja yleensä soittajanakin on joku tosi ärsyttävä tyyppi. Ja vielä ärsyttävämpää on soittaa jollekin. Se ahdistaa yleensä niin perkeleesti. Hienointa tässä on se, että miekin hoidan suurimman osan asioistani puhelimen välityksellä, eli miun elämä on pääsääntöisesti yhtä helvettiä!

Vuonna 1991 perustettu Kotiteollisuus on urallaan julkaissut 16 studioalbumia, joista yhtyeen viimeisin pitkäsoitto Valtatie 666 ilmestyi 2018. Yhtyeen viimeisin julkaisu on 11. helmikuuta 2021 ilmestynyt single Herttarouva.

Share